diensten

Onze dienstverlening bestaat uit zowel netwerkbeheer als werkplekondersteuning voor zakelijke gebruikers tot zo’n 50 werkplekken. Ook voor u als zelfstandige in een kleinschaliger werkomgeving kunnen we het verschil maken. Of het nu gaat om het adviseren bij aanschaf of het installeren en onderhouden van een complete server of alleen die printer, u bent bij ons aan het juiste adres.

We voelen ons betrokken bij en verantwoordelijk voor de continuïteit van de ICT binnen uw bedrijf zodat u kunt werken in een veilig netwerk waarbij u zich kunt focussen op datgene wat voor ú belangrijk is: de uitoefening van úw bedrijf.

Onze dienstverlening omvat een breed scala. Dat begint al bij maatwerkadvies voor de hardware, waarna u het vervolgens zelf aanschaft. Of het nu gaat om een enkele computer of de aanleg van een bedrijfsnetwerk met centrale dataopslag middels server, NAS of in de cloud. Werken op kantoor of vanuit huis, regelmatig terugkerend onderhoud of uitsluitend op afroep bij incidenten, evenals het verzorgen van de backup en antivirus beveiliging. Of u nu werkt met Windows of Apple, we ondersteunen beide.

Natuurlijk kunnen we hier verder tot in detail beschrijven wat onze mogelijkheden zijn, maar liever horen we úw wensen en bespreken dan samen met u welke mogelijkheden we kunnen bieden tegen een scherp uurtarief.
De werkzaamheden worden in vrijwel geheel Nederland bij u op locatie uitgevoerd, maar indien het mogelijk is werken we ook op afstand. Bij spoedeisende zaken zijn we voor u uiteraard ook buiten kantoortijden beschikbaar.

relaties

Inmiddels zijn we actief in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Dit betekent ook dat we bekend zijn met de meeste bedrijfsspecifieke software. Zo beheren we de ICT voor:

Assurantie- / Administratiekantoren en Financiële dienstverleners
Makelaarskantoren, Architectenbureau’s en Vereniging van Eigenaren
Adviesbureau’s en Coachingbedrijven
Kerkelijk gemeentecentrum
Dienstverleners in zorg, Schoonheids- en Pedicuresalons
Dierenartsenpraktijk en Dierenpension
Detailhandel, Horecabedrijven en Conferentieoord
Installatiebedrijven, Creatieve interieurmaker en Hoveniersbedrijf

Graag gaan we de uitdaging aan om ook de ICT binnen úw bedrijf te structureren, want tenslotte is Wielders ICT – Sterk in Automatisering!