over ons

Wielders ICT is een eenmanszaak en opgericht in 2008 door William Wielders. William is Microsoft gecertificeerd systeem-/ netwerkbeheerder en was voordat hij zelfstandig ondernemer werd ook in dit beroep werkzaam. Hij heeft tevens een zeer brede kennis van alle Apple producten. Zijn drijfveer is om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen op het gebied van Informatie en Communicatie Techniek.

De planning en administratie is in handen van Hanneke de Goeijen, echtgenote van William.

Het voordeel van een eenmanszaak is het persoonlijke contact met altijd dezelfde beheerder en natuurlijk de voordelige tarieven. Als nadeel noemt men wel de bereikbaarheid wanneer die ene man uitvalt. Hiervoor hebben we een goed vangnet door middel van een gekwalificeerde invaller, hetgeen betekent dat we bij zakelijke calamiteiten nog steeds adequaat kunnen reageren.

We werken op basis van wederzijds vertrouwen en vinden het dan ook niet nodig om u door middel van een contract aan ons te binden. De enige handtekening die we van u vragen is bij regelmatig terugkerend beheer, die handtekening die de belastingdienst eist om zeker te weten dat er niet een verkapt dienstverband is.

Onze dienstverlening is op basis van uurtarief. De reden daarvoor is dat we uitsluitend maatwerk verrichten omdat de standaard computer of computergebruiker eenvoudig niet meer bestaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op, we zijn op diverse manieren bereikbaar.

werken bij

Momenteel zijn er bij Wielders ICT geen vacatures of stageplaatsen beschikbaar.